ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΤΟΜΙΚΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ 14,16 ΚΑΙ 18 ΕΤΩΝ 2018 – ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ

3 weeks 1 day ago

Οι διοργανωτές των φετινών Παγκόσμιων Ατομικών Πρωταθλημάτων παίδων – κορασίδων, εφήβων – νεανίδων (14, 16 και 18 ετών), που θα διεξαχθούν στο Νέο Μαρμαρά Χαλκιδικής (ξενοδοχείο Porto Carras) από 19 έως 31 Οκτωβρίου 2018, ανακοίνωσαν τις παρακάτω ειδικές συνθήκες για τους έλληνες συμμετέχοντες και τους συνοδούς τους:

Η συμμετοχή ελλήνων – αθλητών μελών της ΕΣΟ

[...κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε όλο το άρθρο]

eso

ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗΣ

3 weeks 1 day ago

Η ΕΣΟ ανακοινώνει την έγκριση της αίτησης μεταγραφής του ΚΟΥΤΣΟΥ ΧΑΡΙΣΙΟΥ (ΑΓΜ 50470) από τον Σ.Α.Κ. ΔΕΛΑΣΑΛ στον Α.Μ.Ο. «ΓΑΛΑΞΙΑΣ» ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ.

eso

ΕΘΝΙΚΟΙ ΒΑΘΜΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ Β΄ ΕΞΑΜΗΝΟΥ 2018

3 weeks 1 day ago

Η ΕΣΟ δημοσιεύει (στην ιστοσελίδα της www.chessfed.gr) τον πίνακα των εθνικών βαθμών αξιολόγησης του Β΄ εξαμήνου του 2018. Υπενθυμίζεται ότι για τον υπολογισμό τους έχουν συμπεριληφθεί τα εγκεκριμένα τουρνουά που εστάλησαν προς αξιολόγηση στην ΕΣΟ ως και τις 30 Μαΐου 2018. Συγκεκριμένα συμπεριλήφθησαν αποτελέσματα διοργανώσεων (ατομικών και ομαδικών) που στάλθηκαν σε ηλεκτρονική μορφή (αρχείο swiss-manager).

[...κάντε κλικ εδώ για να διαβάσετε όλο το άρθρο]

eso

Ευχές και υποστήριξη από τον Γ.Γ. Αθλητισμού στον Γ. Μακρόπουλο

4 weeks ago

Τις ευχές και την υποστήριξή του απηύθυνε ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού κ. Ιούλιος Συναδινός στον Πρόεδρο της ΕΣΟ κ. Γεώργιο Μακρόπουλο, για την υποψηφιότητά του για την προεδρία της Παγκόσμιας Σκακιστικής Ομοσπονδίας (FIDE) στις εκλογές του Οκτωβρίου στο Μπατούμι.

Το κείμενο της επιστολής εδώ.

eso

Checked

18 hours 37 minutes ago
Greek Chess Federation
SubscribeSubscribe to Ε.Σ.Ο. feed