Ο Ο.Α.Χ. Πρωταθλητής Κρήτης στο Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018

Ολοκληρώθηκε και το φετινό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018, με την διεξαγωγή του FINAL 4 της διοργάνωσης που έγινε χθες Σάββατο 3 Νοεμβρίου και σήμερα Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2018. Το FINAL 4 διοργάνωσε η Ε.Σ.Σ.Κ., ΚΑΙ Ο Δ.Ο.Π.Α.Φ.Μ.Α.Η., σε συνεργασία με την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου. Μετά από τους αγώνες Πρωταθλήτρια Κρήτης 2018 ανεδείχθη η ομάδα του Ο.Α.Χ. η οποία στο ντέρμπυ κορυφής με τον ΟΦΗ 2000 κατάφερε να κερδίσει οριακά,με 3-2,5, αφήνοντας τον ΟΦΗ 2000 στην 2η θέση. Στην 3η θέση του FINAL 4 κατετάγη η ΚΑΪΣΣΑ και στην 4η ο Ο.Α.Α.Η.

Προκήρυξη του FINAL 4 του Διασυλλογικού Παίδων-Κορασίδων

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το FINAL 4 του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018 που θα γίνει το ΣΚ 3-4 Νοεμβρίου 2018, στο Ηράκλειο, στο ξενοδοχείο Vanisko***, στην Αμμουδάρα Γαζίου, με διοργανωτές την ΕΣΣΚ, την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου και την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Μαλεβιζίου.

Λεπτομέρειες για την διοργάνωση στο συνημμένο έγγραφο.

O.A.X., ΟΦΗ 2000, ΚΑΪΣΣΑ και Ο.Α.Α.Η.στο FINAL 4 του Διασυλλογικού Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018

Ολοκληρώθηκαν το ΣΚ που μας πέρασε τα Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης 2018. Μετά τους 5 γύρους που έγιναν, από την μεν Ανατολική Κρήτη 1ος ανεδείχθη ο ΟΦΗ 2000, με 2ο τον Ο.Α.Α.Η. και από την Δυτική Κρήτη είχαμε στην 1η θέση τον Ο.Α.Χ. και στην 2η την ΚΑΪΣΣΑ. Στους συνημμένους πίνακες μπορείτε να ενημερωθείτε για τα αναλυτικά αποτελέσματα σε όλους τους γύρους, και στα 2 Πρωταθλήματα.

Μετάθεση του FINAL 4 Παίδων-Κορασίδων Κρήτης και της συνάντησης για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής

Το ΔΣ της ΕΣΣΚ, κατόπιν σχετικού αιτήματος περί μετακίνησης της διοργάνωσης του FINAL 4 , λόγω συμμετοχής παιδιών στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου 2018, ανακοινώνει ότι  αποφάσισε το FINAL 4 της διοργάνωσης Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018 να γίνει τελικά το ΣΚ 3-4 Νοεμβρίου 2018. Ο τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, μετά από σχετική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΣΚ.

Αποτελέσματα 3ου και 4oυ γύρου στα Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018

Ολοκληρώθηκε και ο  4ος γύρος στα Πρωταθλήματα  Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης 2018 του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018, με συγκλονιστικές παρτίδες και στα 2 Πρωταθλήματα. 

Στους συνημμένους πίνακες ενημερωθείτε για τα αναλυτικά αποτελέσματα στις συναντήσεις του 3ου και 4ου γύρου, και των 2 Πρωταθλημάτων, και δέστε την κλήρωση του 5ου γύρου στην Ανατολική Κρήτη. 

Αποτελέσματα 3ου γύρου και κλήρωση 4ου γύρου στο Παίδων-Κορασίδων Ανατολικής Κρήτης

Ολοκληρώθηκε και ο  3ος γύρος του Πρωταθλήματος  Ανατολικής Κρήτης 2018 του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018, με πολύ αμφίρροπες μάχες.

Στους συνημμένους πίνακες ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα στις συναντήσεις του 3ου γύρου και δέστε την κλήρωση του 4ου γύρου στην Ανατολική Κρήτη. Στην Δυτική Κρήτη δεν έχουμε ακόμα πλήρη αποτελέσματα, οπότε με την λήξη των συναντήσεων θα ενημερωθείτε άμεσα .

 

Αποτελέσματα 2ου γύρου στα Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων

Ολοκληρώθηκε και ο  2ος γύρος των Πρωταθλημάτων Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης 2018 του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018, με πολύ ενδιαφέροντες αγώνες αλλά πιο καθαρές νίκες, και μάλιστα όλες ανήκουν στους γηπεδούχους! Και οι μάχες συνεχίζονται το επόμενο Σάββατο...

Αποτελέσματα 1ου γύρου στο Διασυλλογικό Παίδων-Κορασίδων

Ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος των Πρωταθλημάτων Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης 2018 του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018. Οι μονομαχίες στους αγώνες ήταν πολύ αμφίρροπες και αρκετές  νίκες  κρίθηκαν στα σημεία. Η συνέχεια προβλέπεται πολύ ενδιαφέρουσα...

Στους συνημμένους πίνακες ενημερωθείτε για τα αναλυτικά αποτελέσματα, ανά σκακιέρα, σε όλες τις συναντήσεις του 1ου γύρου και δέστε την κλήρωση του 2ου γύρου στην Ανατολική Κρήτη, όπου έχουμε ελβετικό 5 γύρων. Στην Δυτική Κρήτη παρατίθεται, εκτός από τα αποτελέσματα, και η συνέχεια του προγράμματος.

Κληρώσεις 1ου γύρου στα Ομαδικά Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων

Ολοκληρώθηκαν χθες οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων που θα αγωνιστούν φέτος στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018. Στην μεν Ανατολική Κρήτη θα συμμετέχουν 7 ομάδες και στην Δυτική Κρήτη θα αγωνιστούν 5 ομάδες. Σύμφωνα με την προκήρυξη στην μεν Ανατολική Κρήτη θα έχουμε ελβετικό σύστημα 5 γύρων ενώ στην Δυτική Κρήτη θα γίνει σύστημα πουλ 5 γύρων.

Προκήρυξη Διασυλλογικού Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018 που θα ξεκινήσει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.

Λεπτομέρειες στην συνημμένη προκήρυξη.