Προκήρυξη Διασυλλογικού Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018 που θα ξεκινήσει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.

Λεπτομέρειες στην συνημμένη προκήρυξη.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη του FINAL 4 Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018

Έγγραφο της ΕΣΣΚ που καλεί όποιον ενδιαφέρεται να διοργανώσει την τελική φάση (FINAL 4) του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018 να υποβάλλει σχετική πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Για λεπτομέρειες ενημερωθείτε από το συνημμένο έγγραφο.

Έναρξη και δηλώσεις συμμετοχής στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018

Έγγραφο της ΕΣΣΚ που ανακοινώνει την έναρξη του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018 και καλεί τις ενδιαφερόμενες ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή στον Έφορο Αγώνων της ΕΣΣΚ Μπάμπη Στεφανάτο, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018. Λεπτομέρειες στο συνημμένοι έγγραφο.

Ενημέρωση ΕΣΣΚ για συμμετοχές στα Πανελλήνια Ατομικά Νεανικά 2018 και εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετακίνηση με καράβι και λεωφορείο

Ενημερώνονται τα Σωματεία να στείλουν στην ΕΣΣΚ, το συντομότερο δυνατόν και οπωσδήποτε, μέχρι τις 5 Ιουνίου 2018, κατάσταση αθλητών τους που θα συμμετέχουν στα Πανελλήνια Ατομικά Νεανικά 2018, που θα γίνουν στο Ρίο Αχαϊας, από 3-9 Ιουλίου 2018. 

Ολοκληρώθηκαν τα Προκριματικά των Ατομικών Νεανικών Κρήτης 2018

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των προκριματικών αγώνων των Ατομικών Νεανικών Κρήτης 2018, με την διεξαγωγή της τελικής φάσης της διοργάνωσης. Οι αγώνες της τελικής φάσης έγιναν στην Αμμουδάρα Γαζίου, με διοργανωτές την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου και την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Μαλεβυζίου. Στην διοργάνωση συμμετείχαν οι 55, κατά τεκμήριο καλύτεροι αθλητές της Κρήτης. Το κλιμα ήταν πολύ όμορφο και αγωνιστικό και υπήρξαν πολλές αμφίρροπες μονομαχίες σε αρκετά πρωταθλήματα.

Συμπληρωματική προκήρυξη τελικής φάσης Ατομικών Νεανικών Κρήτης 2018

Δεύτερη συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΣΣΚ για την τελική φάση των Προκριματικών των Ατομικών Νεανικών Κρήτης 2018. Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά το 2ο μέρος της τελικής φάσης που θα διεξαχθεί το αρχόμενο Σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Vanisko***, στην Αμμουδάρα Γαζίου, με διοργανωτές την ΕΣΣΚ, την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου και την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Μαλεβυζίου.

Συμπληρωματική προκήρυξη για την τελική φάση των Ατομικών Νεανικών Κρήτης 2018

Συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΣΣΚ για την τελική φάση των Ατομικών Νεανικών Κρήτης 2018. Οι αγώνες έχουν ήδη ξεκινήσει, με την διεξαγωγή του 1ου γύρου σε Ηράκλειο και Χανιά, και συνεχίζονται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 10-11 Φεβρουαρίου 2018 σε Ρέθυμνο και Λασίθι. Η τελική φάση ολοκληρώνεται στις 24-25 Φεβρουαρίου 2018, στο Ηράκλειο.

Λεπτομέρειες για τους υπόλοιπους γύρους, τον χώρο διεξαγωγής, την διαμονή στο ξενοδοχείο των αγώνων και άλλες πληροφορίες στην συνημμένη προκήρυξη.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάληψη της τελικής φάσης των Ατομικών Νεανικών Κρήτης 2018

Πρόσκληση του Δ.Σ. της ΕΣΣΚ που προσκαλεί όποιον ενδιαφερόμενο επιθυμεί να υποβάλλει πρόταση ανάληψης για το δεύτερο μέρος της τελικής φάσης των Ατομικών Νεανικών Κρήτης 2018.

Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τους υποψήφιους Διοργανωτές λήγει την Κυριακή 4 Φεβρουαρίου 2018. Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΣΣΚ η Διοργάνωση αυτή θα διεξαχθεί στις 24 και 25 Φεβρουαρίου 2018, στο Ηράκλειο, σύφωνα με ομόφωνη απόφαση του Δ.Σ. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο συνημμένο έγγραφο.

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για τα Προκριματικά των Ατομικών Νεανικών Κρήτης <8-<16 2018

Ξεκινούν, το Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2018, σε ολόκληρη την Κρήτη, τα Ατομικά Προκριματικά Κρήτης 2018, για τις κατηγορίες Αγοριών και Κοριτσιών, από <8 έως <16.

Στην πρώτη αυτή φάση θα διεξαχθούν τα Πρωταθλήματα Νομών, τα οποία και θα ολοκληρωθούν στις 3 Φεβρουαρίου 2018. Στη συνέχεια οι προκριθέντες από κάθε Νομό και σε κάθε κατηγορία θα αναμετρηθούν μεταξύ τους και από αυτούς τους αγώνες θα προκύψουν οι προκρίσεις της Κρήτης για τα Πανελλήνια Ατομικά Νεανικά Πρωταθλήματα 2018.

Λεπτομέρειες για τα Πρωταθλήματα Νομών, και για την τελική φάση, στη συνημμένη προκήρυξη.