Προκήρυξη Ατομικού Πρωταθλήματος Εφήβων-Νεανίδων <18 Κρήτης 2018

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Ατομικό Πρωτάθλημα Εφήβων-Νεανίδων <18 Κρήτης 2018. Παρακαλούνται όλοι οι ενδιαφερόμενοι αθλητές και αθλήτριες να δηλώσουν συμμετοχή στους αγώνες. Λεπτομέρειες για το Πρωτάθλημα στην συνημμένη προκήρυξη.

Προκήρυξη του 1ου τουρνουά ράπιντ 2018 της ΕΣΣΚ

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το 1ο τουρνουά ράπιντ της ΕΣΣΚ του "Παγκρήτιου Ατομικού Πρωταθλήματος ράπιντ 2018". Το τουρνουά θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 14 Οκτωβρίου 2018, στο εντευκτήριο του Ο.Α.Α.Η., στην γνωστή του διεύθυνση, στην οδό Δουκός Μποφώρ 1, απέναντι από το ξενοδοχείο ΑΤΛΑΝΤΙΣ, στο Ηράκλειο. Λεπτομέρειες για την διοργάνωση στην συνημμένη προκήρυξη.

Προκήρυξη της διοργάνωσης του FINAL 4 του Κυπέλλου Κρήτης 2018

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Μαΐου 2018 διεξάγεται το FINAL 4 (3ος και 4ος γύρος) του Διασυλλογικού Κυπέλλου Ελλάδος, περιφέρειας Κρήτης 2018, με συνδιοργάνωση της ΕΣΣΚ και της Σ.Α.Χ.. Η διοργάνωση θα διεξαχθεί στο εντευκιτήριο της Σ.Α.Χ. στα Χανιά. 

Συνημμένα μπορείτε να δείτε την αναλυτική προκήρυξη των 2 τελευταίων γύρων του Κυπέλλου Κρήτης 2018.

Προκήρυξη της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2018

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2018. Παρακαλούνται όλες οι ομάδες να διαβάσουν προσεκτικά την συνημμένη προκήρυξη. Υπενθυμίζουμε ότι οι 3 πρώτοι γύροι γίνονται στις έδρες των γηπεδούχων Σωματείων ενώ οι 4 τελευταίοι θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Knossos Royal*****, στον Ανισσαρά Χερσονήσου.

Για αναλυτική ενημέρωση συμβουλευτείτε την προκήρυξη που επισυνάπτεται.

Προκήρυξη του Π.Ο.Α΄ Εθνικής Κρήτης 2018

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Πρωτάθλημα του Π.Ο.Α΄ Εθνικής Κρήτης 2018. Παρακαλούνται όλες οι ομάδες να διαβάσουν προσεκτικά την συνημμένη προκήρυξη. Υπενθυμίζουμε ότι οι 3 πρώτοι γύροι γίνονται στις έδρες των γηπεδούχων Σωματείων ενώ οι 4 τελευταίοι θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Knossos Royal*****, στον Ανισσαρά Χερσονήσου.

Για αναλυτική ενημέρωση συμβουλευτείτε την προκήρυξη που επισυνάπτεται.

Συμπληρωματική προκήρυξη του Κυπέλλου

Συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Ομαδικό Κύπελλο Ελλάδος 2018, περιφέρειας Κρήτης. Η προκήρυξη αφορά θέματα διαιτησίας και παρακαλούνται τα γηπεδούχα Σωματεία να μεριμνήσουν για την τήρηση των συγκεριμένων άρθρων.

Προκήρυξη των Παγκρήτιων Ατομικών Σχολικών 2018

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για τα Παγκρήτια Ατομικά Σχολικά 2018, που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου 2018 στο Ρέθυμνο. Για λεπτομέρειες ενημερωθείτε από την συνημμένη προκήρυξη. 

Προκήρυξη των Παγκρήτιων Ομαδικών Σχολικών 2018

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για τους Παγκρήτιους Ομαδικούς Σχολικούς αγώνες 2018 που θα γίνουν, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βουτών, στο Ηράκλειο.  Τους αγώνες διοργανώνουν η Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου, σε συνεργασία με το 2ο Δημ.Σχολείο Βουτών και την Ε.Σ.Σ.Κ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018. Λεπτομέρειες στην συνημμένη προκήρυξη.

Συμπληρωματική προκήρυξη τελικής φάσης Ατομικών Νεανικών Κρήτης 2018

Δεύτερη συμπληρωματική προκήρυξη της ΕΣΣΚ για την τελική φάση των Προκριματικών των Ατομικών Νεανικών Κρήτης 2018. Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά το 2ο μέρος της τελικής φάσης που θα διεξαχθεί το αρχόμενο Σαββατοκύριακο 24-25 Φεβρουαρίου 2018 στο ξενοδοχείο Vanisko***, στην Αμμουδάρα Γαζίου, με διοργανωτές την ΕΣΣΚ, την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου και την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Μαλεβυζίου.

Προκήρυξη Ατομικών Σχολικών Αγώνων Δυτικής Κρήτης 2018

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Σχολικό Πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης 2018, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου 2018. στο ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, στο Καστέλι Κισσάμου.. Τους αγώνες διοργανώνουν ο Α.Ο. ΚΙΣΣΑΜΟΥ και η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ΣΑΜΑΡΙΑ, σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Κ, τον Δήμο Κισσάμου, και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018. Λεπτομέρειες στην συνημμένη προκήρυξη.