Αποτελέσματα 1ου γύρου και κλήρωση 2ου στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής

Διεξήχθη κανονικά σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 ο 1ος γύρος για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2019. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι μάλλον οι 5 σημερινοί νικητές βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για θέσεις στην προνομιακή πρώτη 6άδα του Πρωταθλήματος. Βέβαια έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα, μιας και υπολείπονται άλλοι 6 γύροι αλλά οι διαφορές δυναμικότητας κάποιων ομάδων είναι μάλλον εμφανείς...Τα αποτελέσματα του 1ου γύρου αλλά και την κλήρωση του 2ου γύρου θα τα δείτε στον συνημμένο πίνακα. 

Ξεκινάει σήμερα το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής

1ος γύρος σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2019. Τα ζευγάρια του 1ου γύρου έχουν ως εξής:

ΣΚΑΚ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ -Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ, Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ - Σ.Ο.ΚΑΜΑΡΑ, Ε.Γ.Ο.Η. - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, Π.Ο.Α. - ΙΔΑΙΟΙ ΑΝΩΓΕΙΩΝ, Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ - Α.Ο.ΚΙΣΣΑΜΟΥ, με bye τον ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ.

Δηλώσεις ξένων παιχτών για τις Διασυλλογικές διοργανώσεις Κρήτης 2019

Έγγραφο της ΕΣΣΚ στο οποίο αναγράφονται οι ξένοι παίχτες οι οποίοι δηλώθηκαν από τις ομάδες τους για να αγωνιστούν κατά το τρέχον έτος. Υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση των αθλητών είναι δεσμευτική για όλο το έτος και δεν μπορεί να αλλάξει.

Προκήρυξη της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2019

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2019. Παρακαλούνται όλες οι ομάδες να διαβάσουν προσεκτικά την συνημμένη προκήρυξη. Υπενθυμίζουμε ότι οι 3 πρώτοι γύροι γίνονται στις έδρες των γηπεδούχων Σωματείων ενώ οι 4 τελευταίοι θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Knossos Royal*****, στον Ανισσαρά Χερσονήσου.

Για αναλυτική ενημέρωση συμβουλευτείτε την προκήρυξη που επισυνάπτεται.

 

Πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη διοργάνωσης των 4 τελευταίων γύρων Π.Ο.Α΄Εθνικής και Β΄ Εθνικής 2019

 

Πρόσκληση του Δ.Σ. της ΕΣΣΚ που προσκαλεί όποιον ενδιαφερόμενο επιθυμεί να υποβάλλει πρόταση ανάληψης για τους 4 τελευταίους γύρους των Πρωταθλημάτων του Π.Ο. Α΄Εθνικής και της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2019, που θα γίνουν σε ξενοδοχείο, από 12- 14 Απριλίου 2019.

Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τους υποψήφιους Διοργανωτές λήγει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο συνημμένο έγγραφο.

 

Κλήρωση 1ου γύρου στην Β΄ Εθνική Κρήτης 2019

Έγινε σήμερα το μεσημέρι, σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΣΚ, η κλήρωση για τον 1ο γύρο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2019.Στο Πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή 11 ομάδες. Σημειολογικά να αναφέρουμε ότι η αρχική κατάταξη έγινε σύμφωνα με τον ΜΟ διεθνούς αξιολόγησης των 10 βασικών αθλητών των ομάδων και κληρώθηκε η έδρα της 1ης ομάδας (Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ, η οποία έφερε την ομάδα εκτός έδρας και καθόρισε και τις έδρες των άλλων ζευγαριών).

Ενημέρωση-δηλώσεις συμμετοχής για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής 2019

Έγγραφο της ΕΣΣΚ για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης του 2019. Για ενημέρωση διαβάστε προσεκτικά το συνημμένο έγγραφο.

Στις 19.30 αύριο Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 η συνάντηση των υπευθύνων των ομάδων της Β΄Εθνικής

Ενημερώνονται τα Σωματεία της Β΄Εθνικής ότι η συνάντηση για το Πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής που είχε κοινοποιηθεί, εδώ και καιρό, στα Σωματεία ότι θα γίνει αύριο Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2018 θα γίνει στο Ηράκλειο, στις 19.30, στο νέο εντευκτήριο του Ο.Α.Α.Η., στην οδό Πιτσουλάκη 14 (20 μέτρα νότια από το Στρατολογικό Γραφείο Ηρακλείου).

Παρακαλούνται όλα τα Σωματεία να στείλουν εκπροσώπους τους για να υπάρξει μια σωστή οργάνωση και προετοιμασία του Πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής.

Μετάθεση του FINAL 4 Παίδων-Κορασίδων Κρήτης και της συνάντησης για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής

Το ΔΣ της ΕΣΣΚ, κατόπιν σχετικού αιτήματος περί μετακίνησης της διοργάνωσης του FINAL 4 , λόγω συμμετοχής παιδιών στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου 2018, ανακοινώνει ότι  αποφάσισε το FINAL 4 της διοργάνωσης Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018 να γίνει τελικά το ΣΚ 3-4 Νοεμβρίου 2018. Ο τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, μετά από σχετική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΣΚ.

Κάλεσμα των Σωματείων του Πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής για την προετοιμασία του Πρωταθλήματος

Εν όψει της καλύτερης προετοιμασίας του Πρωταθλήματος της Β΄Εθνικής καλούνται όλα τα Σωματεία του συγκεκριμένου Πρωταθλήματος να παρευρεθούν σε συνεδρίαση της ΕΣΣΚ που θα συζητήσει και το συγκεκριμένο θέμα, την Πέμπτη 11 Οκτωβρίου 2018, στις 16.00, στο Ηράκλειο.