Λήγει εντός των ημερών η προθεσμία δήλωσης συμμετοχών των Σωματείων στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Κρήτης 2020

Υπενθυμίζεται ότι το ερχόμενο Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 λήγει η προθεσμία δήλωσης συμμετοχής των ομάδων της Κρήτης στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Κρήτης (ΠΟΑ, Β΄ ΕΘΝΙΚΗ και Γ΄ ΕΘΝΙΚΗ) του 2020. Μετά την λήξη της προθεσμίας θα ανακοινωθεί η λίστα των ομάδων ανά Πρωτάθλημα και θα

Δηλώσεις ομάδων στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Κρήτης

Ενημερώνονται όλα τα Σωματεία της Κρήτης  ότι (σύμφωνα και με τις προκηρύξεις του 2019 των Διασυλλογικών Πρωταθλημάτων) θα πρέπει να δηλώσουν συμμετοχή στην ΕΣΣΚ για την πρόθεση τους να συμμετέχουν στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Κρήτης (Π.Ο.Α., Β΄και Γ΄ Εθνικής) του 2020. Η δήλωση συμμετοχής των Σωματείων θα πρέπει να γίνει στην ΕΣΣΚ, μέχρι 5 Οκτωβρίου 2019, με αποστολή σχετικού email προς τον Έφορο Αγώνων Μπάμπη  Στεφανάτο. Η δήλωση θα πρέπει να συνοδεύεται με κατάθεση του ποσού των 100 ευρώ, ανά ομάδα,, στον λογαριασμό της ΕΣΣΚ.

Ατυχής η εξέλιξη της Α΄ Εθνικής 2019 για την Κρήτη...ΚΥΔΩΝ, ΚΑΪΣΣΑ, ΟΦΗ στον ΠΟΑ Κρήτης και ΣΚΟΡ, ΓΑΖΙ στην Β΄ Εθνική!

Με εκπλήξεις (και όχι θετικές) ολοκληρώθηκε το φετινό Πρωτάθλημα της Α΄ Εθνικής για τις ομάδες της Κρήτης. Δυστυχώς πέραν του ΚΥΔΩΝΑ ο οποίος δεν αγωνίστηκε καθόλου και θα αγωνιστεί του χρόνου στον ΠΟΑ Κρήτης έχουμε άλλες 2 ομάδες που ακολούθησαν την ίδια πορεία. Συγκεκριμένα η ΚΑϊΣΣΑ Χανίων, η οποία στάθηκε άτυχη σε κάποιους αγώνες  και το μόνο που κατάφερε ήταν να φτάσει μεν στους 6 βαθμούς αλλά τα κριτήρια την έφεραν χαμηλά στην βαθμολογία και ο Ο.Φ.Η.

Τα Ανώγεια στον Π.Ο.Α. Κρήτης 2020...

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στον Ανισσαρά Χερσονήσου, στο ξενοδοχείο Knossos Royal, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης, με μεγάλη επιτυχία. Η διοργάνωση των Πρωταθλημάτων του Π.Ο.Α. και της Β΄ Εθνικής Κρήτης, την οποίαν επιμελήθηκαν η Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου, ο Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ, ο Ο.Α.Α.Η. και ο Σ.Ο.Η., σε συνεργασία με την ΕΣΣΚ, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου και την Περιφέρεια Κρήτης ήταν πάρα πολύ καλή, με τους εξαιρετικούς χώρους του ξενοδοχείου και την άψογη προετοιμασία των διοργανωτών . 

Τ' Ανώγεια δείχνουν τον δρόμο... στην Β΄ Εθνική Κρήτης

Ολοκληρώθηκε και ο 3ος γύρος στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2019 και ο Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ αναπνέει μόνος του τον "καθαρό αέρα του βουνού"... Με 3 νίκες σε ισάριθμους αγώνες "βλέπει από ψηλά" τους άλλους διεκδικητές του τίτλου, μιας και ο μεν Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ έχασε από τους Ανωγειανούς και ο 3ος της παρέας υποχρεώθηκε σε καθαρή ήττα από τον Π.Ο.Α. με 6,5-3,5, ο οποίος στον χώρο του Πολιτιστικού συλλόγου Βασιλειών δεν ήταν καθόλου "πολιτισμένος"...(φιλοδωρώντας τους φιλοξενούμενους με 6,5 πονταλάκια!)

Αποτελέσματα 2ου γύρου και κλήρωση 3ου γύρου στο Πρωτάθλημα Β΄ Εθνικής

Το Πρωτάθλημα  της Β΄ Εθνικής συνεχίστηκε κανονικά, με την διεξαγωγή του 2ου γύρου, σήμερα Κυριακή 31 Μαρτίου 2019. Μετά την ολοκλήρωση και του 2ου γύρου έχουμε 3 ομάδες με 2 νίκες και αυτές είναι οι ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, ο Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ και ο Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ. Έγινε και η κλήρωση του 3ου γυρου και έχουμε το ντέρμπυ κορυφής Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ με Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ, με τους ΝΕΟΥΣ ΗΡΟΔΟΤΟΥ να δοκιμάζονται στην έδρα του σκληροτάχηλου Π.Ο.Α.. Για πλήρη ενημέρωση αποτελεσμάτων του 1ου και 2ου γύρου και την κλήρωση του 3ου ενημερωθείτε από το συνημμένο πίνακα. 

Αποτελέσματα 1ου γύρου και κλήρωση 2ου στο Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής

Διεξήχθη κανονικά σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 ο 1ος γύρος για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2019. Με την πρώτη ματιά φαίνεται ότι μάλλον οι 5 σημερινοί νικητές βάζουν σοβαρή υποψηφιότητα για θέσεις στην προνομιακή πρώτη 6άδα του Πρωταθλήματος. Βέβαια έχουμε πολύ δρόμο μπροστά μας ακόμα, μιας και υπολείπονται άλλοι 6 γύροι αλλά οι διαφορές δυναμικότητας κάποιων ομάδων είναι μάλλον εμφανείς...Τα αποτελέσματα του 1ου γύρου αλλά και την κλήρωση του 2ου γύρου θα τα δείτε στον συνημμένο πίνακα. 

Ξεκινάει σήμερα το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής

1ος γύρος σήμερα Κυριακή 24 Μαρτίου 2019 για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2019. Τα ζευγάρια του 1ου γύρου έχουν ως εξής:

ΣΚΑΚ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ -Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ, Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ - Σ.Ο.ΚΑΜΑΡΑ, Ε.Γ.Ο.Η. - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, Π.Ο.Α. - ΙΔΑΙΟΙ ΑΝΩΓΕΙΩΝ, Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ - Α.Ο.ΚΙΣΣΑΜΟΥ, με bye τον ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ.

Δηλώσεις ξένων παιχτών για τις Διασυλλογικές διοργανώσεις Κρήτης 2019

Έγγραφο της ΕΣΣΚ στο οποίο αναγράφονται οι ξένοι παίχτες οι οποίοι δηλώθηκαν από τις ομάδες τους για να αγωνιστούν κατά το τρέχον έτος. Υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση των αθλητών είναι δεσμευτική για όλο το έτος και δεν μπορεί να αλλάξει.

Προκήρυξη της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2019

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2019. Παρακαλούνται όλες οι ομάδες να διαβάσουν προσεκτικά την συνημμένη προκήρυξη. Υπενθυμίζουμε ότι οι 3 πρώτοι γύροι γίνονται στις έδρες των γηπεδούχων Σωματείων ενώ οι 4 τελευταίοι θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Knossos Royal*****, στον Ανισσαρά Χερσονήσου.

Για αναλυτική ενημέρωση συμβουλευτείτε την προκήρυξη που επισυνάπτεται.