Ενημέρωση ΕΣΣΚ για συμμετοχές στα Πανελλήνια Ατομικά Νεανικά 2018 και εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετακίνηση με καράβι και λεωφορείο

Ενημερώνονται τα Σωματεία να στείλουν στην ΕΣΣΚ, το συντομότερο δυνατόν και οπωσδήποτε, μέχρι τις 5 Ιουνίου 2018, κατάσταση αθλητών τους που θα συμμετέχουν στα Πανελλήνια Ατομικά Νεανικά 2018, που θα γίνουν στο Ρίο Αχαϊας, από 3-9 Ιουλίου 2018. 

Το προτιμότερο είναι, να δηλωθούν οι αθλητές όσο γρηγορότερα γίνεται για να συνδυαστεί με την δυνατότητα εξεύρεσης καμπίνας σε περίπτωση μετακίνησης με πλοίο. Η ΕΣΣΚ έχει ήδη εξασφαλίσει έκπτωση 50% για την αναχώρηση και επιστροφή με πλοία των Μινωικών Γραμμών και έχει προκρατήσει κάποιο αριθμό καμπινών, για τις 2/7 (Ηράκλειο-Πειραιά)και 9/7,(Πειραιά-Ηράκλειο) για τις οποίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Καλούνται λοιπόν τα Σωματεία ή και οι μετακινούμενοι απευθείας, να ενημερώσουν τον Έφορο Αγώνων της ΕΣΣΚ Μπάμπη Στεφανάτο, με σχετικό email (babisstefanatos@gmail.com), για την επιθυμία να χρησιμοποιήσουν καμπίνα στο πλοίο των Μινωικών, με δήλωση των ονομάτων των μετακινούμενων. Επίσης μπορούν να δηλώνουν τύπο καμπίνας (2κλινη ή 4κλινη, εσωτερική ή εξωτερική) καθώς επίσης και αν ενδιαφέρονται (αριθμός μετακινούμενων ατόμων( για χρησιμοποίηση λεωφορείου από το λιμάνι του Πειραιά για το Ρίο, το πρωί της 3ης Ιουλίου 2018 και αντίστοιχα επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά, το μεσημέρι της 9ης Ιουλίου 2018, μετά την λήξη των αγώνων.

 

Διοργάνωση