Μετάθεση του FINAL 4 Παίδων-Κορασίδων Κρήτης και της συνάντησης για το Πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής

Το ΔΣ της ΕΣΣΚ, κατόπιν σχετικού αιτήματος περί μετακίνησης της διοργάνωσης του FINAL 4 , λόγω συμμετοχής παιδιών στις παρελάσεις της 28ης Οκτωβρίου 2018, ανακοινώνει ότι  αποφάσισε το FINAL 4 της διοργάνωσης Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018 να γίνει τελικά το ΣΚ 3-4 Νοεμβρίου 2018. Ο τόπος διεξαγωγής θα ανακοινωθεί την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, μετά από σχετική συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΣΚ.

Αποτελέσματα 3ου και 4oυ γύρου στα Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018

Ολοκληρώθηκε και ο  4ος γύρος στα Πρωταθλήματα  Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης 2018 του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018, με συγκλονιστικές παρτίδες και στα 2 Πρωταθλήματα. 

Στους συνημμένους πίνακες ενημερωθείτε για τα αναλυτικά αποτελέσματα στις συναντήσεις του 3ου και 4ου γύρου, και των 2 Πρωταθλημάτων, και δέστε την κλήρωση του 5ου γύρου στην Ανατολική Κρήτη. 

Αποτελέσματα 3ου γύρου και κλήρωση 4ου γύρου στο Παίδων-Κορασίδων Ανατολικής Κρήτης

Ολοκληρώθηκε και ο  3ος γύρος του Πρωταθλήματος  Ανατολικής Κρήτης 2018 του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018, με πολύ αμφίρροπες μάχες.

Στους συνημμένους πίνακες ενημερωθείτε για τα αποτελέσματα στις συναντήσεις του 3ου γύρου και δέστε την κλήρωση του 4ου γύρου στην Ανατολική Κρήτη. Στην Δυτική Κρήτη δεν έχουμε ακόμα πλήρη αποτελέσματα, οπότε με την λήξη των συναντήσεων θα ενημερωθείτε άμεσα .

 

Αποτελέσματα 2ου γύρου στα Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων

Ολοκληρώθηκε και ο  2ος γύρος των Πρωταθλημάτων Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης 2018 του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018, με πολύ ενδιαφέροντες αγώνες αλλά πιο καθαρές νίκες, και μάλιστα όλες ανήκουν στους γηπεδούχους! Και οι μάχες συνεχίζονται το επόμενο Σάββατο...

Αποτελέσματα 1ου γύρου στο Διασυλλογικό Παίδων-Κορασίδων

Ολοκληρώθηκε ο 1ος γύρος των Πρωταθλημάτων Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης 2018 του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018. Οι μονομαχίες στους αγώνες ήταν πολύ αμφίρροπες και αρκετές  νίκες  κρίθηκαν στα σημεία. Η συνέχεια προβλέπεται πολύ ενδιαφέρουσα...

Στους συνημμένους πίνακες ενημερωθείτε για τα αναλυτικά αποτελέσματα, ανά σκακιέρα, σε όλες τις συναντήσεις του 1ου γύρου και δέστε την κλήρωση του 2ου γύρου στην Ανατολική Κρήτη, όπου έχουμε ελβετικό 5 γύρων. Στην Δυτική Κρήτη παρατίθεται, εκτός από τα αποτελέσματα, και η συνέχεια του προγράμματος.

Κληρώσεις 1ου γύρου στα Ομαδικά Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων

Ολοκληρώθηκαν χθες οι δηλώσεις συμμετοχής των ομάδων που θα αγωνιστούν φέτος στα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018. Στην μεν Ανατολική Κρήτη θα συμμετέχουν 7 ομάδες και στην Δυτική Κρήτη θα αγωνιστούν 5 ομάδες. Σύμφωνα με την προκήρυξη στην μεν Ανατολική Κρήτη θα έχουμε ελβετικό σύστημα 5 γύρων ενώ στην Δυτική Κρήτη θα γίνει σύστημα πουλ 5 γύρων.

Προκήρυξη Διασυλλογικού Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018 που θα ξεκινήσει το Σάββατο 29 Σεπτεμβρίου και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 28 Οκτωβρίου 2018.

Λεπτομέρειες στην συνημμένη προκήρυξη.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη του FINAL 4 Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018

Έγγραφο της ΕΣΣΚ που καλεί όποιον ενδιαφέρεται να διοργανώσει την τελική φάση (FINAL 4) του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018 να υποβάλλει σχετική πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Για λεπτομέρειες ενημερωθείτε από το συνημμένο έγγραφο.

Έναρξη και δηλώσεις συμμετοχής στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018

Έγγραφο της ΕΣΣΚ που ανακοινώνει την έναρξη του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2018 και καλεί τις ενδιαφερόμενες ομάδες που επιθυμούν να συμμετέχουν να δηλώσουν συμμετοχή στον Έφορο Αγώνων της ΕΣΣΚ Μπάμπη Στεφανάτο, μέχρι την ερχόμενη Δευτέρα 24 Σεπτεμβρίου 2018. Λεπτομέρειες στο συνημμένοι έγγραφο.

Ενημέρωση ΕΣΣΚ για συμμετοχές στα Πανελλήνια Ατομικά Νεανικά 2018 και εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετακίνηση με καράβι και λεωφορείο

Ενημερώνονται τα Σωματεία να στείλουν στην ΕΣΣΚ, το συντομότερο δυνατόν και οπωσδήποτε, μέχρι τις 5 Ιουνίου 2018, κατάσταση αθλητών τους που θα συμμετέχουν στα Πανελλήνια Ατομικά Νεανικά 2018, που θα γίνουν στο Ρίο Αχαϊας, από 3-9 Ιουλίου 2018.