Ο Ο.Φ.Η. Πρωταθλητής Κρήτης Παίδων-Κορασίδων 2019

Ολοκληρώθηκε και το φετινό Διασυλλογικό Πρωτάθλημα Παίδων-Κορασίδων Κρήτης και καθαρός Πρωταθλητή, με νίκες μόνο σε όσα ματς αγωνίστηκε, ανεδείχθη ο Ο.Φ.Η. Στην 2η θέση κατετάγη η ΚΑΪΣΣΑ που ήταν η Πρωταθλήτρια Δυτικής Κρήτης και την 3η θέση κατέλαβε ο ΚΥΔΩΝ. Η φιλότιμη ομάδα του ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ,ήρθε 4η και εμφάνισε ένα πολύ καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Για αναλυτική ενημέρωση των αγώνων του FINAL 4 Κρήτης δείτε εδώ.

Εξελίσσεται το FINAL 4 του Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2019

Ξεκίνησε σήμερα Σάββατο απόγευμα, στις 17.00, στο ξενοδοχείο Apollonia Resort & Spa***** στην Αμμουδάρα Γαζίου το FINAL 4 του Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2019. Την διοργάνωση αυτή της ΕΣΣΚ έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας η Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου, σε συνεργασία με την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Μαλεβιζίου. Για πλήρη και ζωντανή ενημέρωση πατήστε εδώ

Στο Γάζι (ξενοδοχείο Apollonia*****) το FINAL 4 του Διασυλλογικού Παίδων-Κορασίδων. Προκήρυξη της Διοργάνωσης

Στο Γάζι θα γίνει, σύμφωνα με απόφαση του ΔΣ της ΕΣΣΚ, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 12-13 Οκτωβρίου 2019 το FINAL 4 του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2019, με διοργανωτές την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου και την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Μαλεβιζίου. Για πλήρη ενημέρωση για την διοργάνωση δείτε την συνημμένη προκήρυξη.

ΟΦΗ, ΚΑΪΣΣΑ, ΚΥΔΩΝ και ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ στο FINAL 4 του Παίδων-Κορασίδων Κρήτης. Την Δευτέρα η απόφαση του ΔΣ για τον τόπο διεξαγωγής

Ολοκληρώθηκαν σήμερα Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2019 τα Διασυλλογικά Πρωταθλήματα Παίδων-Κορασίδων Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης 2019. Μετά την διεξαγωγή των περιφερειακών Πρωταθλημάτων την πρόκριση για το FINAL 4 που θα γίνει το επόμενο Σαββατοκύριακο κέρδισαν από την Ανατολική Κρήτη οι ομάδες ΟΦΗ και ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ και από την Δυτική Κρήτη τα Σωματεία ΚΑΪΣΣΑ και ΚΥΔΩΝ. 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη του FINAL 4 Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2019

Έγγραφο της ΕΣΣΚ που καλεί όποιον ενδιαφέρεται να διοργανώσει την τελική φάση (FINAL 4) του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων Κρήτης 2019 να υποβάλλει σχετική πρόταση εκδήλωσης ενδιαφέροντος. Για λεπτομέρειες ενημερωθείτε από το συνημμένο έγγραφο.

Αποτελέσματα 4ου γύρου του Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων

Έγινε κανονικά σήμερα Κυριακή 29 Σεπεμβρίου και ο 4ος γύρος των Πρωταθλημάτων  Παίδων-Κορασίδων Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης 2019. Τα αποτελέσματα  του, μαζί με τους 3 προηγούμενους, παρατίθενται αναλυτικά στους συνημμένους πίνακες. 

Αποτελέσματα 3ου γύρου του Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων

Διεξήχθη κανονικά σήμερα Σάββατο 28 Σεπεμβρίου και ο 3ος γύρος των Πρωταθλημάτων  Παίδων-Κορασίδων Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης 2019. Τα αποτελέσματα  του, μαζί με τους 2 προηγούμενους, παρατίθενται αναλυτικά στους συνημμένους πίνακες. 

Αποτελέσματα 2ου γύρου του Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων

Ολοκληρώθηκε και ο 2ος γύρος του Πρωταθλήματος και τα αποτελέσματα του 2ου γύρου, μαζί με αυτά του 1ου γύρου,  παρατίθενται αναλυτικά στους συνημμένους πίνακες. 

Αποτελέσματα 1ου γύρου Πρωταθλήματος Παίδων-Κορασίδων

Διεξήχθη σήμερα Σάββατο 21 Σεπτεμβρίου 2019 ο 1ος γύρος στα Πρωταθλήματα Ανατολικής και Δυτικής Κρήτης Παίδων-Κορασίδων 2019. Για τα πλήρη και αναλυτικά αποτελέσματα δείτε τους συνημμένους πίνακες.