Η ΚΑΪΣΣΑ ξανά στην Α΄ Εθνική, μας αποχαιρέτισε ο Ο.Α.Χ. 2000...

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 14 Απριλίου 2019 στον Ανισσαρά Χερσονήσου, στο ξενοδοχείο Knossos Royal, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα του Π.Ο.Α. Κρήτης, με μεγάλη επιτυχία. Η διοργάνωση των Πρωταθλημάτων του Π.Ο.Α. και της Β΄ Εθνικής Κρήτης, την οποίαν επιμελήθηκε η Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου, ο Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ, ο Ο.Α.Α.Η. και ο Σ.Ο.Η., σε συνεργασία με την ΕΣΣΚ, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου και την Περιφέρεια Κρήτης ήταν πάρα πολύ καλή, με τους εξαιρετικούς χώρους του ξενοδοχείου και την άψογη προετοιμασία των διοργανωτών . 

ΚΑΪΣΣΑ και Ο.Α.Α.Η. πήραν φόρα... στον Π.Ο.Α. Κρήτης

Τελείωσε σήμερα Κυριακή και ο 3ος γύρος του Διασυλλογικού πρωταθλήματος του Π.Ο.Α. Κρήτης 2019. Μετά από 3 αγώνες ΚΑΪΣΣΑ και Ο.Α.Α.Η έχουν ξεφύγει από τους αντιπάλους τους με ισάριθμες νίκες. Υπάρχει βέβαια και μια λεπτομέρεια, ότι δηλαδή ο Ο.Α.Α.Η. έχει κερδίσει 3 φορές πραγματικούς αντιπάλους ενώ η ΚΑΪΣΣΑ είχε και το ρεπό της (αγώνας με το "φάντασμα" του Ο.Α.Χ. 2000). Αυτό όμως δεν σημαίνει τίποτα,μιας και την ερχόμενη Παρασκευή  το απόγευμα παίζουν οι 2 ομάδες μαζί οπότε θα ξεκαθαρίσει, κατά μεγάλο ποσοστό, η υπόθεση 'Πρωτάθλημα Π.Ο.Α.

Αποτελέσματα του 1ου γύρου στον Π.Ο.Α. Κρήτης

Ξεκίνησε σήμερα κανονικά και το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα του Π.Ο.Α. Κρήτης 2019, με την διεξαγωγή του 1ου γύρου. Το Πρωτάθλημα συνεχίζεται με 2 αγώνες, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο 6-7 Απριλίου 2019, με τον 2ο να γίνεται το Σάββατο απόγευμα, στις 16.30 και τον 3ο γύρο  να διεξάγεται την Κυριακή πρωί στις 11.30. Για να δείτε τα αποτελέσματα του 1ου γύρου και το υπόλοιπο πρόγραμμα του Πρωταθλήματος συμβουλευτείτε τον συνημμένο πίνακα.

Ξεκινάει την επόμενη Κυριακή ο ΠΟΑ Κρήτης 2019 χωρίς τον ΟΑΧ 2000

Λίγες μέρες έχουν μείνει από την έναρξη του ΠΟΑ Κρήτης 2019 και είναι πλέον γεγονός ότι οι ομάδες που θα αγωνιστούν στο Πρωτάθλημα είναι 7, μετά την οριστικοποίηση της απουσίας του ΟΑΧ 2000. Το Σωματείο αυτό δεν κατέβαλε το αναμενόμενο παράβολο συμμετοχής , ούτε και ενδιαφέρθηκε καθόλου για το Πρωτάθλημα και συμπληρωματικά είχαμε και γραπτή δήλωση του βασικού προπονητή της ομάδας του ΟΑΧ, για μη συμμετοχή της ομάδας του ΟΑΧ 2000 στο Πρωτάθλημα.

Δηλώσεις ξένων παιχτών για τις Διασυλλογικές διοργανώσεις Κρήτης 2019

Έγγραφο της ΕΣΣΚ στο οποίο αναγράφονται οι ξένοι παίχτες οι οποίοι δηλώθηκαν από τις ομάδες τους για να αγωνιστούν κατά το τρέχον έτος. Υπενθυμίζουμε ότι η δήλωση των αθλητών είναι δεσμευτική για όλο το έτος και δεν μπορεί να αλλάξει.

Προκήρυξη του Π.Ο.Α΄ Εθνικής Κρήτης 2019

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Πρωτάθλημα του Π.Ο.Α΄ Εθνικής Κρήτης 2019. Παρακαλούνται όλες οι ομάδες να διαβάσουν προσεκτικά την συνημμένη προκήρυξη. Υπενθυμίζουμε ότι οι 3 πρώτοι γύροι γίνονται στις έδρες των γηπεδούχων Σωματείων ενώ οι 4 τελευταίοι θα διεξαχθούν στο ξενοδοχείο Knossos Royal*****, στον Ανισσαρά Χερσονήσου.

Για αναλυτική ενημέρωση συμβουλευτείτε την προκήρυξη που επισυνάπτεται.

 

Πρόκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για την ανάληψη διοργάνωσης των 4 τελευταίων γύρων Π.Ο.Α΄Εθνικής και Β΄ Εθνικής 2019

 

Πρόσκληση του Δ.Σ. της ΕΣΣΚ που προσκαλεί όποιον ενδιαφερόμενο επιθυμεί να υποβάλλει πρόταση ανάληψης για τους 4 τελευταίους γύρους των Πρωταθλημάτων του Π.Ο. Α΄Εθνικής και της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2019, που θα γίνουν σε ξενοδοχείο, από 12- 14 Απριλίου 2019.

Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τους υποψήφιους Διοργανωτές λήγει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο συνημμένο έγγραφο.

 

Ο ΚΥΔΩΝ ξανά στην Α΄ Εθνική, δεν τα κατάφερε ο Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή 29 Απριλίου 2018 στον Ανισσαρά Χερσονήσου, στο ξενοδοχείο Knossos Royal, το Διασυλλογικό Πρωτάθλημα του Π.Ο.Α. Κρήτης, με μεγάλη επιτυχία. Η διοργάνωση των Πρωταθλημάτων του Π.Ο.Α. και της Β΄ Εθνικής Κρήτης, την οποίαν επιμελήθηκε η Σκακιστική Ακαδημία Χερσονήσου, ο Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ, ο Ο.Α.Α.Η. και ο Σ.Ο.Η., σε συνεργασία με την ΕΣΣΚ, την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου Χερσονήσου και την Περιφέρεια Κρήτης ήταν πάρα πολύ καλή, με τους εξαιρετικούς χώρους του ξενοδοχείου και την άψογη προετοιμασία των διοργανωτών .

Αναλυτικά αποτελέσματα των 3 πρώτων γύρων του ΠΟΑ Κρήτης 2018

Έγιναν το προηγούμενο ΣΚ, 21 και 22 Απριλίου 2018, οι συναντήσεις των 2ου και 3ου γύρου στο Πρωτάθλημα του ΠΟΑ Κρήτης με τα εξής αποτελέσματα:

2ος γύρος: ΚΥΔΩΝ - Ο.Φ.Σ.Χ. = 8 -2, ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ - ΟΦΗ 2000 = 4,5 - 5,5 , ΣΚ.Ο.Ρ. - ΣΚΑΚ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΖΙΟΥ = 4,5 - 5,5 και ΛΑΤΩ - Ο.Α.Α.Η. = 5 -5

3ος γύρος: ΣΚΑΚ.ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΓΑΖΙΟΥ - ΚΥΔΩΝ = 4 - 6, ΟΦΗ 2000 - ΛΑΤΩ = 5 - 5, Ο.Α.Α.Η. - ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ = 8,5 - 1,5 και Ο.Φ.Σ.Χ. -ΣΚ.Ο.Ρ. = 6 - 4

Παράταση δηλώσεων των ομάδων Π.Ο.Α. και Β΄ Εθνικής Κρήτης 2018 για την φιλοξενία τους στο ξενοδοχείο των αγώνων

Παρατείνεται μέχρι αύριο Κυριακή 15 Απριλίου 2018 η δήλωση των ομάδων Π.Ο.Α. και Β΄Εθνικής Κρήτης για τον αριθμό των δωματίων που θα χρειαστούν για την φιλοξενία τους στο ξενοδοχείο των αγώνων της 2ης φάσης (4ο - 7ο γύρο) των πρωταθλημάτων στο ξενοδοχείο Knossos Royal, στον Ανισσαρά Χερσονήσου. Η παράταση των δηλώσεων των ομάδων κρίθηκε αναγκαία λόγω της συγκεκριμένης χρονικής περιόδου που διεξάγονται αρκετά Πρωταθλήματα και τουρνουά αλλά και τα Σχολεία είναι κλειστά λόγω των διακοπών του Πάσχα.