Προκήρυξη των Ατομικών Σχολικών Αγώνων Ανατολικής Κρήτης 2019

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Σχολικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Κρήτης 2019, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου 2019. στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο Γουρνών, στις Γούρνες Ηρακλείου.. Τους αγώνες διοργανώνουν διοργανώνουν η Σ.Α.Χερσονήσου, o Ο.Α.Α.Η,  ο ΣΟ ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ, ο Σ.Ο.Η., ο Δήμος Χερσονήσου,, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Προκήρυξη των Παγκρήτιων Ομαδικών Σχολικών Αγώνων 2019

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για τους Παγκρήτιους Ομαδικούς Σχολικούς αγώνες 2018 που θα γίνουν, την Κυριακή 10 Μαρτίου 2019, στο Κολυμβάρι Χανίων, στις εγκαταστάσεις της Ορθόδοξης Ακαδημίας Κρήτης.  Τους αγώνες διοργανώνουν ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝ , σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Κ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019. Λεπτομέρειες στην συνημμένη προκήρυξη.

 

Προκήρυξη των Ατομικών Σχολικών Αγώνων Δυτικής Κρήτης 2019

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Σχολικό Πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης 2019, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 2-3 Μαρτίου 2019. στο Κολυμβάρι στις εγκαταστάσεις της Ορθοδόξου Ακαδημίας Κρήτης.. Τους αγώνες διοργανώνουν ο Α.Ο. ΚΥΔΩΝ , σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Κ, τον Δήμο και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάληψη των Παγκρήτιων Ομαδικών Σχολικών 2019

 

Πρόσκληση του Δ.Σ. της ΕΣΣΚ που προσκαλεί όποιον ενδιαφερόμενο επιθυμεί να υποβάλλει πρόταση ανάληψης για τα Παγκρήτια Ομαδικά Σχολικά 2019.

Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τους υποψήφιους Διοργανωτές λήγει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΣΣΚ  η Διοργάνωση αυτή θα διεξαχθεί στις 10 Μαρτίου 2019. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο συνημμένο έγγραφο.

 

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για ανάληψη των Σχολικών Ανατολικής ή Δυτικής Κρήτης 2019

 

Πρόσκληση του Δ.Σ. της ΕΣΣΚ που προσκαλεί όποιον ενδιαφερόμενο επιθυμεί να υποβάλλει πρόταση ανάληψης για τα Σχολικά Ανατολικής ή Δυτικής Κρήτης 2019.

Η προθεσμία για την εκδήλωση ενδιαφέροντος για τους υποψήφιους Διοργανωτές λήγει την Κυριακή 20 Ιανουαρίου 2019. Σύμφωνα με το αγωνιστικό πρόγραμμα της ΕΣΣΚ οι Διοργανώσεις αυτές θα διεξαχθούν στις 2 και 3Μαρτίου 2019. Λεπτομέρειες για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στο συνημμένο έγγραφο.

 

Εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετακίνηση με λεωφορείο από Χανιά και Ρέθυμνο

Ενημερώνονται οι φίλοι μας, από Χανιά και Ρέθυμνο, που ενδιαφέρονται να μετακινηθούν την ερχόμενη Κυριακή 11 Μαρτίου το πρωί, για να συμμετέχουν τα παιδιά τους στα Παγκρήτια Ομαδικά Σχολικά, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βουτών, μπορούν να ειδοποιήσουν, ως το μεσημέρι της Παρασκευής 9 Μαρτίου 2018, τον κ.Γιάννη Σπυριδάκη (τηλ.6978112288) για να υπάρξει η ανάλογη ρύθμιση της μετακίνησης.

Προκήρυξη των Παγκρήτιων Ατομικών Σχολικών 2018

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για τα Παγκρήτια Ατομικά Σχολικά 2018, που θα γίνουν το Σαββατοκύριακο 17-18 Μαρτίου 2018 στο Ρέθυμνο. Για λεπτομέρειες ενημερωθείτε από την συνημμένη προκήρυξη. 

Προκήρυξη των Παγκρήτιων Ομαδικών Σχολικών 2018

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για τους Παγκρήτιους Ομαδικούς Σχολικούς αγώνες 2018 που θα γίνουν, την Κυριακή 11 Μαρτίου 2018, στο 2ο Δημοτικό Σχολείο Βουτών, στο Ηράκλειο.  Τους αγώνες διοργανώνουν η Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου, σε συνεργασία με το 2ο Δημ.Σχολείο Βουτών και την Ε.Σ.Σ.Κ, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Παρασκευή 9 Μαρτίου 2018. Λεπτομέρειες στην συνημμένη προκήρυξη.

Προκήρυξη Ατομικών Σχολικών Αγώνων Δυτικής Κρήτης 2018

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Σχολικό Πρωτάθλημα Δυτικής Κρήτης 2018, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου 2018. στο ΤΣΑΤΣΑΡΩΝΑΚΕΙΟ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ, στο Καστέλι Κισσάμου.. Τους αγώνες διοργανώνουν ο Α.Ο. ΚΙΣΣΑΜΟΥ και η ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΗ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΧΑΝΙΩΝ ΣΑΜΑΡΙΑ, σε συνεργασία με την Ε.Σ.Σ.Κ, τον Δήμο Κισσάμου, και την Περιφερειακή Ενότητα Χανίων, υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.

Οι ενδιαφερόμενοι παρακαλούνται να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι την Πέμπτη 1 Μαρτίου 2018. Λεπτομέρειες στην συνημμένη προκήρυξη.

Προκήρυξη Ατομικών Σχολικών Αγώνων Ανατολικής Κρήτης 2018

Προκήρυξη της ΕΣΣΚ για το Σχολικό Πρωτάθλημα Ανατολικής Κρήτης 2018, που θα διεξαχθεί το Σαββατοκύριακο 3-4 Μαρτίου 2018 στο ξενοδοχείο Lyttos Beach*****, στην Ανάληψη Χερσονήσου. Τους αγώνες διοργανώνουν η ΣΑ ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ, ο Σ.Ο.Η., ο ΣΟ ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ, o Ο.Α.Α.Η, η Κοινωφελής Επιχείρηση Δήμου Χερσονήσου, ο Δήμος Χερσονήσου, η Περιφερειακή Ενότητα Ηρακλείου, η Περιφέρεια Κρήτης και η Ένωση Σκακιστικών Σωματείων Κρήτης υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων.