Ενημέρωση ΕΣΣΚ για συμμετοχές στα Πανελλήνια Ατομικά Νεανικά 2019 και εκδήλωση ενδιαφέροντος για μετακίνηση με καράβι και λεωφορείο

Ενημερώνονται τα Σωματεία να στείλουν στην ΕΣΣΚ, το συντομότερο δυνατόν και οπωσδήποτε, μέχρι τις 25 Μαΐου 2019, κατάσταση αθλητών τους που θα συμμετέχουν στα Πανελλήνια Ατομικά Νεανικά 2019, που θα γίνουν στην Πάτρα, από 26 Ιουνίου - 2 Ιουλίου 2019. 

Το προτιμότερο είναι, να δηλωθούν οι αθλητές όσο γρηγορότερα γίνεται για να συνδυαστεί με την δυνατότητα εξεύρεσης καμπίνας σε περίπτωση μετακίνησης με πλοίο. Η ΕΣΣΚ έχει ήδη εξασφαλίσει έκπτωση 50% για την αναχώρηση και επιστροφή με πλοία των Μινωικών Γραμμών και έχει προκρατήσει κάποιο αριθμό καμπινών, για τις 25/6 (Ηράκλειο-Πειραιά)και 2/7,(Πειραιά-Ηράκλειο) για τις οποίες θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

Καλούνται λοιπόν τα Σωματεία ή και οι μετακινούμενοι απευθείας, να ενημερώσουν τον Έφορο Αγώνων της ΕΣΣΚ Μπάμπη Στεφανάτο, με σχετικό email (babisstefanatos@gmail.com), για την επιθυμία να χρησιμοποιήσουν καμπίνα στο πλοίο των Μινωικών, με δήλωση των ονομάτων των μετακινούμενων. Επίσης μπορούν να δηλώνουν τύπο καμπίνας (2κλινη ή 4κλινη) καθώς επίσης και αν ενδιαφέρονται (αριθμός μετακινούμενων ατόμων) για χρησιμοποίηση λεωφορείου από το λιμάνι του Πειραιά για την Πάτρα, το πρωί της 26ης Ιουνίου 2019 και αντίστοιχα επιστροφή στο λιμάνι του Πειραιά, το μεσημέρι, στις 2 Ιουλίου 2019, μετά την λήξη των αγώνων.

 

Διοργάνωση