Ενημέρωση των Διοργανωτών για τα Πανελλήνια Σχολικά 2019

ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΩΝ
Η επιβεβαίωση των μαθητών-τριών και ομάδων με φυσική παρουσία θα γίνει:
 
Για το ΟΜΑΔΙΚΟ την Παρασκευή 19 Απριλίου, ώρα 19:00 – 22:00 και το Σάββατο 20 Απριλίου, ώρα 07.00 – 08.30 στο χώρο των αγώνων.
 
Για το ΑΤΟΜΙΚΟ το Σάββατο 20 Απριλίου, ώρα 17:00 – 22:00 και σε περίπτωση ανάγκης ή κωλύματος, τηλεφωνικά στους αριθμούς:  6907962017 και 6907962019 (ώρες επικοινωνίας Σάββατο 20 Απριλίου 17.00΄- 22.00΄)
 
ΩΡΑ ΠΡΟΣΕΛΕΥΣΗΣ
Το πρόγραμμα των αγώνων μπορείτε να το δείτε πατώντας εδώ. ΠΡΟΣΟΧΗ: Οι ώρες που αναγράφονται στο πρόγραμμα είναι οι ώρες που θα ξεκινήσουν οι παρτίδες! Αυτό σημαίνει ότι οι μαθητές-τριες θα πρέπει να είναι στο χώρο των αγώνων 30 λεπτά νωρίτερα.
 
ΠΡΟΣΒΑΣΗ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ
Οι αγώνες θα γίνουν στο Εκθεσιακό Κέντρο Περιστερίου. Προτείνουμε την χρήση του Μετρό για να έρθετε στον χώρο των αγώνων (Η στάση Ανθούπολη απέχει μόλις 300 μέτρα από το Εκθεσιακό). Για όσους έρθουν με αυτοκίνητο πρέπει να ξέρουν ότι οι διαθέσιμες θέσεις στάθμευσης στο Εκθεσιακό Κέντρο είναι περιορισμένες (περίπου 250-300) και η στάθμευση στην γύρω περιοχή δεν είναι εύκολη.
 
ΓΙΑΤΡΟΣ ΑΓΩΝΩΝ
Στον χώρο τον αγώνων θα υπάρχει γιατρός για την παροχή πρώτων βοηθειών σε περίπτωση που χρειαστεί.
 
ΚΑΠΝΙΣΜΑ
ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ σε όλους τους χώρους του Εκθεσιακού Κέντρου ακόμα και στους χώρους που υπάρχουν τραπεζοκαθίσματα για τους συνοδούς. (Η απαγόρευση ισχύει και για τα ηλεκτρονικά τσιγάρα). Εκτός από νομική υποχρέωση, η απαγόρευση του καπνίσματος, αποτελεί ηθική υποχρέωση όλων μας απέναντι στην υγεία των μαθητών.
 
ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΗΣ ΧΡΗΣΗΣ ΑΠΟ ΜΑΘΗΤΕΣ
Για την ομαλή είσοδο και έξοδο των μαθητών από τους χώρους των αγώνων παρακαλούμε μην συνωστίζεστε στις εισόδους-εξόδους των κτιρίων που παίζονται οι παρτίδες. Παρακαλούμε μην εισέρχεστε στο χώρο που έχει προβλεφθεί να παραμείνει ελεύθερος για να μπορούν οι μαθητές να εισέρχονται και εξέρχονται από τα κτίρια που παίζονται οι παρτίδες.
 
ΕΙΣΟΔΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΧΩΡΟ
Απαγορεύεται η είσοδος στους χώρους που παίζονται οι παρτίδες σε όλους, πλην των μαθητών, των διαιτητών και των οργανωτών.
 
ΘΟΡΥΒΟΣ
Όσοι έχουν παίξει έστω και μία φορά σκάκι καταλαβαίνουν ότι ο θόρυβος κατά την διάρκεια του αγώνα, είναι ιδιαίτερα ενοχλητικός. Παρακαλούμε να μιλάτε χαμηλόφωνα, κλείστε τα κινητά σας, μην τραβάτε φωτογραφίες με φλας και γενικά προσπαθήστε η παραγωγή θορύβου και όχλησης να είναι όσο το δυνατό μικρότερη.
 
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ
Τα αποτελέσματα κάθε γύρου θα αναρτώνται στην ιστοσελίδα των αγώνων (chessfed.gr/sxolika2019) αμέσως μετά την ολοκλήρωση κάθε γύρου.
 
 
Ευχαριστούμε για την συνεργασία.
Η Οργανωτική Επιτροπή των Μαθητικών Πρωταθλημάτων 2019

 

Διοργάνωση