Κλήρωση 1ου γύρου στην Β΄ Εθνική Κρήτης 2019

Έγινε σήμερα το μεσημέρι, σε έκτακτη συνεδρίαση του ΔΣ της ΕΣΣΚ, η κλήρωση για τον 1ο γύρο του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος της Β΄ Εθνικής Κρήτης 2019.Στο Πρωτάθλημα δήλωσαν συμμετοχή 11 ομάδες. Σημειολογικά να αναφέρουμε ότι η αρχική κατάταξη έγινε σύμφωνα με τον ΜΟ διεθνούς αξιολόγησης των 10 βασικών αθλητών των ομάδων και κληρώθηκε η έδρα της 1ης ομάδας (Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ, η οποία έφερε την ομάδα εκτός έδρας και καθόρισε και τις έδρες των άλλων ζευγαριών).

Υπενθυμίζουμε ότι το σύστημα αγώνων του Πρωταθλήματος είναι ελβετικό 7 γύρων και ο 1ος γύρος θα γίνει την Κυριακή 24 Μαρτίου 2019. Οι 2ος και 3ος γύροι θα γίνουν στις 31 Μαρτίου και 7 Απριλίου 2019 αντίστοιχα και οι 4 τελευταίοι θα διεξαχθούν το ΠΣΚ 12-14 Απριλίου 2019. ο 1ος γύρος λοιπόν περιλαμβάνει τα εξής ζευγάρια:

Σ.Α.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ - Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ, Σ.Ο.ΛΕΩΝ ΚΑΝΤΙΑ - Σ.Ο.ΚΑΜΑΡΑ, Ε.Γ.Ο.Η. - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, Π.Ο.Α. - ΙΔΑΙΟΙ ΑΝΩΓΕΙΩΝ, Α.Ο.ΠΗΓΑΣΟΣ - Α.Ο.ΚΙΣΣΑΜΟΥ και BYE ο ΑΠΟΚΟΡΩΝΑΣ. Λεπτομέρειες για το Πρωτάθλημα θα ανακοινωθούν μέσω της προκήρυξης η οποία θα εκδοθεί εντός των προσεχών ημερών.

Διοργάνωση