Ολοκληρώθηκαν τα Προκριματικά των Ατομικών Νεανικών Κρήτης 2018

Ολοκληρώθηκαν οι αγώνες των προκριματικών αγώνων των Ατομικών Νεανικών Κρήτης 2018, με την διεξαγωγή της τελικής φάσης της διοργάνωσης. Οι αγώνες της τελικής φάσης έγιναν στην Αμμουδάρα Γαζίου, με διοργανωτές την Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου και την Επιτροπή Αθλητισμού του Δήμου Μαλεβυζίου. Στην διοργάνωση συμμετείχαν οι 55, κατά τεκμήριο καλύτεροι αθλητές της Κρήτης. Το κλιμα ήταν πολύ όμορφο και αγωνιστικό και υπήρξαν πολλές αμφίρροπες μονομαχίες σε αρκετά πρωταθλήματα.

Σε αγωνιστικό επίπεδο οι αθλητές που ανεδείχθησαν Πρωταθλητές και Πρωταθλήτριες ήταν οι εξής: Αγόρια <8 ο Φαρσάρης Χαράλαμπος (Ο.Α,.Α.Η.), Αγόρια <10 ο Αντωνιουδάκκης Γιώργος (Σ.Α.Χ.), Αγόρια <12 ο Παρασκάκης Φίλιππος (Σ.Α.Χ.), Αγόρια <14 ο Πατρελάκης Ευάγγελος (Σ.Α.Χ.), Αγόρια <16 ο Γεωργακόπουλος Νίκος (Σ.Α.Χ.) και στα Κορίτσια <8 η Πλατσάκη Ευγενία )Σ.Α.Χ.), Κορίτσια <10 η Τσαπάκη Ασημένια (Ο.Α.Α.Η.), Κορίτσια <12 η Καλλιοντζάκη Αργυρώ (Ο.Α.Χ.) , Κορίτσια <14 η Χατζηπαναγιώτου Ασημένια (Σ.Ο.Ανωγείων) και Κορίτσια <16 η Δαγκωνάκη Άσπα (Σ.Ο.Λέων Κάντια).

Για τα αναλυτικά αποτελέασματα, ανά πρωτάθλημα,  ενημερωθείτε εδώ: Αγόρια<8, Αγόρια<10, Αγόρια<12, Αγόρια<14, Αγόρια<16, Κορίτσια<8, Κορίτσια<10, Κορίτσια<12, Κορίτσια<14 και Κορίτσια<16.

Διοργάνωση