Ολοκληρώθηκαν με μεγάλη επιτυχία τα Παγκρήτια Ατομικά Σχολικά 2019

Η πασίγνωστη πια σε όλους, μαθητές και συνοδούς, γιορτή του Παγκρήτιου Σχολικού σκακιού, διεξήχθη το ΣΚ που πέρασε σε ένα πανέμορφο ξενοδοχείο, στο Apollonia Resort & Spa*****, στην Αμμουδάρα Γαζίου. Διοργανωτές του Πρωταθλήματος ήταν η Σκακιστική Ακαδημία Γαζίου, σε συνεργασία με την Μ.Α.Ε.ΔΗ.Μ. (Μονομετοχική Ανώνυμη Εταιρεία Δήμου Μαλεβιζίου) και τον Δήμο Μαλεβιζίου. Στους αγώνες συμμετείχαν 323 μαθητές και μαθήτριες και όλοι οι συμμετέχοντες εξέφρασαν την απόλυτη ικανοποίηση τους για το πολύ όμορφο κλίμα που υπήρξε αλλά και την αγωνιστική διάθεση των μαθητών και μαθητριών που έλαβαν μέρος στους αγώνες.

Η τελετή λήξης τους βρήκε όλους ευχαριστημένους και φάνηκε για μια ακόμα φορά το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο των σκακιστών της Κρήτης. Στην τελετή το παρόν έδωσε ο Δήμαρχος Μαλεβιζίου Κώστας Μαμουλάκης, η Πρόεδρος της ΜΑΕΔΗΜ και υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Κα Αποστολάκη Εύη και ο κ.Μπιζανάκης Ιωάννης, υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Μαλεβιζίου. Οι διοργανωτές ευχαριστούν όσους συνέβαλαν στην επιτυχία των αγώνων, κατ' αρχάς τους προαναφερθέντες συνδιοργανωτές αλλά και τους διαιτητές των αγώνων, που έφεραν σε πέρας μια δύσκολη αποστολή, τους μαθητές που αγωνίστηκαν, τους συνοδούς και τους παράγοντες όλων των Σωματείων της Κρήτης που μέσα σε ένα κλίμα συνεργασίας  και ομοψυχίας ανέδειξαν το μεγαλείο του αθλήματος.

Για να διαμορφώσετε πλήρη εικόνα  σχετικά με την αγωνιστική εξέλιξη των αγώνων, σε όλες τις κατηγορίες, ενημερωθείτε εδώ.