Κλήρωση 1ου γύρου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Β' Εθνικής 2018

Έγινε σήμερα, 1η Μαρτίου 2018, η κλήρωση του 1ου γύρου του Διασυλλογικού Πρωταθλήματος Β΄Εθνικής 2018, που θα διεξαχθεί το Σάββατο 24 Μαρτίου 2018, και τα ζευγάρια έχουν ως εξής:

ΤΑΝΟΣ ΑΠΟΚΟΡΩΝΑ - Ο.Α.Χ. 2000, Σ.Ο.ΚΑΜΑΡΑ - ΠΗΓΑΣΟΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ, Σ.Ο.ΑΝΩΓΕΙΩΝ - ΝΕΟΙ ΗΡΟΔΟΤΟΥ, Π.Ο.Α. - ΙΔΙΑΙΟΙ ΑΝΩΓΕΙΩΝ και Ε.Γ.Ο.Η. - ΣΚ.ΑΚΑΔ.ΧΕΡΣΟΝΗΣΟΥ

Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα γίνει, μετά από απόφαση που είχε παρθεί από το απελθόν Δ.Σ.της ΕΣΣΚ, με ελβετικό σύστημα 7 γύρων. Για περισσότερες πληροφορίες για το Πρωτάθλημα Β' Εθνικής, όπως και για το Πρωτάθλημα του Π.Ο.Α. Κρήτης θα εκδοθούν σχετικές προκηρύξεις σε 2-3 μέρες.

Συμπηρωματικά να αναφέρουμε ότι στο Διασυλλογικό Πρωτάθλημα δεν περιελήφθησαν οι ομάδες Σ.Ο.ΡΙΘΥΜΝΑ και Ο.Τ.Ε. Χανίων, μετά την υιοθέτηση της ΕΣΟ να διαγραφούν τα Σωματεία αυτά (λόγω της αδράνειας ενεργειών των Σωματείων για αναγνώριση τους από την Γ.Γ.Α.) από την δύναμη της, κατά την επερχόμενη Γενική Συνέλευση της ΕΣΟ, στα μέσα Μαρτίου 2018. Επίσης δεν περιελήφθη και ο Α.Ο.ΚΙΣΣΑΜΟΥ , ο οποίος και δεν είχε δηλώσει συμμετοχή, κατά το χρονικό διάστημα της αρχικής προθεσμίας για την δήλωση συμμετοχής των Σωματείων που θα συμμετείχαν στοΠρωτάθλημα Β΄Εθνικής του 2018.

Διοργάνωση